/

mercadet de nadal 2015


El passat dissabte, 19 de desembre, va tenir lloc a Son Carrió el tradicional mercadet de nadal que organitza l’AMIPA del CP Sant Miquel de Son Carrió, en el qual ja fa uns anys participa de manera activa la nostra associació.

En aquesta ocasió, els beneficis obtinguts amb la venda de productes anaven destinats a un acte de solidaritat amb na Sol, una nina de resident a Son Carrió i que pateix Neurofibromatosis, amb la finalitat de poder provar un tractament alternatiu a Barcelona per tal de millorar la seva qualitat de vida, que es diu Oncothermia.

La Neurofibromatosis és una enfermetat d’origen genètic que provoca a les persones que la pateixen un creixement descontrolat de tumors a quasi bé tot l’organisme d’una manera irregular. Normalment aquesta enfermetat sol afectar principalment a la pell, al sistema nerviós i als ossos.

En aquest cas, l’AGV Carrioners.es va muntar una paradeta on es podien degustar dos vins, un cabernet 100% i un mesclat de vàries varietats, per un preu de 2 euros. Ambdós vins varen ser donats gratuïtament per un dels nostres socis, en Miquel Morlà, al qual li agraïm molt especialment aquesta donació.

Amb aquest acte i la gran participació de tots els assistents, l’AGV va aconseguir recaudar 300 euros, els quals ja han estat ingressats al compte destinat a aquest fi.

Finalment, volem enunciar que si qualcu vol realitzar qualque donatiu a nivell particular, sigui la quantitat que sigui, ho pot fer mitjançant el següent compte bancari de La Caixa:

ES12 2100 0986 4801 0078 1955

Qualsevol quantitat rebuda serà benvinguda i ajudarà en aquesta bona causa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *