/

junta directiva 3/2011 de 16 de juliol de 2011


Amb data 16/07/2011 va tenir lloc la tercera Junta Directiva de l’Associació Gastronòmica i Vinícola Carrioners.es a Can Collet, Son Carrió.

En aquesta Junta, entre d’altres temes, es van tractar les properes Juntes que es celebraran el mes de setembre i octubre. La primera es va acordar convidar al grup de Portenyos com a VIPS, i a la segona, acceptar la proposta del grup Gurmets de Felantitx de realizar una trobada de germanor entre les dues associacions. En saber més detalls sobre aquests events us anirem informant mitjançant aquest lloc web.

També es presentaren les dues botes de roure americà adquirides tal i com es va acordar a la darrera Junta, les quals han quedades emmagatzemades de moment a la bodega de Can Collet. Aquestes botes faran de dipòsit als futurs vins elaborats per l’associació i serviran per poder oferir el nostre vi als possibles actes o events que l’associació organitzi.

Aquest cop, els encarregats del menú va ésser el grup C, format per Miquel Manresa, Miquel Caldentey, Pere J. Nicolau i Miquel Mascaró, els quals ens deleitaren amb un manegot de sobrassada amb pa de Can Coca, pop amb salsa i pollastre a l’all. Sa veritat és de devia ser molt bó perquè aquest cop no deixaren ni per l’apuntador. Dels postres paella negre amb ali-oli que només pensar-ho ens fa la boca aigua. Dels postres s’encarregà el grup D format per Antoni i Mateu Santandreu i Pedro Llodrà, els quals ens oferiren ensaimada de Son Carrió amb gelat de figa. Cal dir que els encarregats de la picada era el grup B, del qual l’únic assistent fou en Tomàs Adrover, el qual s’hagué d’emprar a fons per poder complir amb els requeriments de l’ocasió.

Destacar que en aquesta reunió no va poder assistir en Jaume Jaume per motius desconeguts (ja comença a ser habitual), en Tofol Llinàs i en Joan Sureda per motius personals, en Jaume Bassa i en Ramón Artigues també per motius personals encara que aquests dos darrers s’afegiren a la reunió tot d’una que els va ser possible.

Els vins que es varen poder degustar i que foren aportats pels socis de l’associació foren:

 

Jaume Adrover Galmés  Mayor de Castilla 2004 (Ribera del Duero)
Tomàs Adrover Galmés Malvasia 2009 (Can Pico)
Antoni Aguilar Torres Viña Pomal Reserva 2004 (Rioja)
Ramón Artigues Mascaró ARRIBA TARD – NO APORTA
Jaume Bassa Burgdorf ARRIBA TARD – NO APORTA
Miquel Caldentey Caldentey NO HI PENSAVA – NO APORTA
Jaume Jaume Estelrich NO ASSISTEIX – NO APORTA
Tofol Llinàs Barceló NO ASSISTEIX – NO APORTA
Pedro Llodrà Sansó Ses Nines 2009 (Binissalem)
Miquel Manresa Massanet Montecillo 2006 Criança (Rioja)
Miquel Mascaró Melis Viña Bujanda 2007 (Rioja)
Miquel Morlà Mascaró Vionta 2010 (Albariño)
Pedro Nicolau Ribas Foc 2007 (Masset del Lleó)
Antoni Santandreu Galmés Vino Badadés 2006 (Vi de la terra de Mallorca)
Mateu Santandreu Galmés Mataromera 2005 (Ribera del Duero)
Joan Santandreu Puigròs Don Balbino 2001 (Rioja)
Joan Sureda Sureda NO ASSISTEIX – NO APORTA
Joan Vives Fullana  Danguix 2003 (Ribera del Duero)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *