/

junta directiva 1/2011 de 29 de gener de 2011


Ahir vespre va tenir lloc la primera Junta Directiva de l’Associació Gastronòmica i Vinícola Carrioners.es al bar Sa Plaça de Son Carrió. Cal destacar que assistiren a aquesta Junta com a convidats en Rafel Confit i en Mateu Maya i na Silvia, els quals esperem que gaudissin de la nostra companyia.

En aquesta Junta, entre d’altres temes, es va tractar la adaptació i modificació dels estatuts de l’Associació a la normativa vigent en aquesta matèria de les Illes Balears, per tal de registrar degudament la nostre associació. També es va posar data per la calçotada de l’associació que tindrà lloc el proper dia 19 de febrer a Can Collet.

Com a tema a destacar, va sorgir la iniciativa de valorar la possibilitat d’organitzar una calçotada dins el mes de març per a tot el poble de Son Carrió, quedant aquest tema pendent de decisions fins a la calçotada del mes de febrer de l’associació, allà on es valorarà la viabilitat d’aquesta iniciativa.

Aquest cop, els encarregats del menú va ésser el grup A, format pel president, Antoni Aguilar, el vicepresident, Jaume Adrover, i els vocals Joan Vives, Miquel Morlà i Tofol Llinàs, els quals ens deleitaren amb un pa amb oli amb arengada típic de la nostra terra, i això si, segons els comentaris generals, un poc saladet. Dels postres s’encarregà el grup B format per Tomas Adrover, Jaume Jaume, Ramón Artigues i Jaume Bassa, i ens oferiren un gelat cobert de xocolata que deu ni do!!!!!

Destacar que en aquesta reunió no va poder assistir en Joan Santandreu per indisposició personal.

Donar le gràcies a na Silvia, propietària del bar Sa Plaça, per la seva participació, ajuda, amabilitat i paciència per aguantar-nos fins a hores innombrables. Esperem que ho puguem repetir en un futur no molt llunyà.

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *